به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، مدرسه های پایتخت هند سه روز تعطیل شده اند تا شاید با کم شدن رفت و آمد خودروها، آلودگی هوا کاهش پیدا کند. البته شماری از کارشناسان هشدار داده اند که ممکن است نیاز شود که این تعطیلی تا یک هفته تمدید شود.
مقامهای شهر دهلی نو برای مبارزه با آلودگی هوا مجوز خودروهای قدیمی دیزلی را باطل کردند. آلودگی شدید هوا در پایتخت هند باعث شده است که فعالیتهای ساختمانی هم دست کم برای ۵ روز متوقف شود.
دودی که چند روزی است آسمان دهلی نو را فراگرفته، نفس کشیدن را برای بسیاری از شهروندان دشوار کرده است.
ویملندو جها، یک کارشناس محیط زیست می گوید: «ما در شرایطی هستیم که هوایی که نفس می کشیم سمی است. میزان آلودگی از حد قابل اندازه گیری گذشته است. ماشینهایی که برای اندازه گیری آلودگی هوا طراحی شده اند، قادر نیستند کمیتهای مربوط به آلودگی هوا را اندازه بگیرند.»
اوایل زمستان سال گذشته هم مدرسه های پایتخت هند به مدت دو هفته تعطیل شدند و طرح زوج و فرد برای تردد خودروها به صورت آزمایشی به اجرا درآمد.
دهلی نو یکی از آلوده ترین شهرهای جهان است و دلیل اصلی این مساله خودروهای آلاینده هوا است. از طرفی دود ناشی از آتش زدن پس مانده محصولات کشاورزی باعث آلوده تر شدن هوای شهر شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: