
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان ، محب اهری گفت: پس از پایان دوره جدید شیمی درمانی، روز سه شنبه برای پیوند مغز استخوان در بیمارستان بستری می شوم.
وی ادامه داد: تصور می کنم باید حدود دو ماه برای انجام پیوند در بیمارستان بستری باشم.
بازیگر سریال "مختارنامه" همچنین تصریح کرد: در شرایط کنونی به دلیل پیگیری روند درمان، به دوستان اعلام کرده ام که امکان حضور در آثار تصویری و نمایشی را ندارم.
محب اهری خاطرنشان کرد: حضور در یک پروژه ، منوط به پذیرفتن مسئولیت و انجام وظیفه به شیوه صحیح است و به دلیل اینکه از شرایط فعلی ام، اطمینان ندارم، چنین ریسکی را انجام نمی دهم.
گفتنی است، حسین محب اهری به تازگی ایفای نقش در سریال تلویزیونی "علی البدل" به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه کنندگی الهام غفوری را به پایان رسانده که قرار است این اثر نوروز 1396 میهمان مخاطبان سیما شود.
شایان ذکر است، مهدی فخیم زاده، احمد مهرانفر، هادی کاظمی، مهدی هاشمی، هومن حاجی عبدالهی و حسین محب اهری در این اثر تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است