به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان، هنوز علت دقیق بروز سرطان نامعلوم است اما پیروی از یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
از اینرو کارشناسان معتقدند خوردن تخم مرغ، ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد. اما از آنجائیکه زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اکثر افراد یا تخم مرغ را از رژیم غذایی شان حذف می کنند یا فقط سفیده آن را می خورند.
تخم مرغ سرشار از اسیدچرب اُمگا-۶ است. اسیدهای چرب اُمگا-۶ موجب کاهش ریسک سرطان سینه از طریق افزایش ترکیبات ضدالتهابی می شوند.
همچنین تخم مرغ حاوی کولین، ویتامین B کمپلکس، است که نقش مهمی در عملکرد عادی سلول ها، بدون توجه به سن و جنسیت ایفاء می کند و موجب کاهش ریسک بروز سرطان سینه هم می شود.
مطالعات قبلی هم این فایده تخم مرغ را تایید می کنند. مطالعه سال ۲۰۰۳ منتشرشده در مجله تحقیق سرطان سینه نشان می دهد زنانی که در طول نوجوانی رژیم غذایی مملو از تخم مرغ، سبزیجات و فیبر داشته اند، کمتر از سایر زنان مبتلا به سرطان سینه می شوند.
طبق این مطالعه، خوردن یک عدد تخم مرغ در روز موجب کاهش ریسک سرطان سینه تا ۱۸ درصد می شود.
در مطالعه سال ۲۰۰۵ هم، مشخص شد زنانی که حداقل در هفته ۶ تخم مرغ می خوردند ۴۴ درصد کمتر از زنانی که دو تخم مرغ یا کمتر در هفته مصرف می کردند، مبتلا به سرطان سینه شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد