
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، عباس نظری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خرمآباد اظهار داشت: سارقان با کندن دیوار پشت مغازه دست به سرقت از یک طلافروشی در سلسله زدند.
وی عنوان کرد: شب گذشته سارقان در شهرستان سلسله لرستان با اقدام به کندن دیوار پشت مغازه طلافروشی در یکی از خیابانهای این شهرستان وارد مغازه طلافروشی شده و از آن سرقت کردند.
این مسؤول عنوان کرد: کارشناسانی از سوی اداره آگاهی لرستان به محل وقوع این سرقت در شهرستان سلسله اعزام شدند.
رئیس پلیس آگاهی لرستان گفت: تلاش برای دستگیری سارقان ادامه دارد. این در حالی است که سارقان تمام دوربین و تجهیزات این طلافروشی را نیز به سرقت بردهاند.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند