آیا گذاشتن کارت بانکی در کنار گوشی موبایل سبب سوختن آن می شود؟

حتما شما هم خوانده‌اید که کارت‌های اعتباری را در کنار گوشی‌های موبایل نگذارید چون باعث سوختن آن می‌شود ولی امروز می‌خواهیم به شما بگوییم که این ادعا درست نیست چرا؟ برای دانستن جواب با ما همراه باشید.
کد خبر: ۹۳۸۸۵۱
آیا گذاشتن کارت بانکی در کنار گوشی موبایل سبب سوختن آن می شود؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کلیک ، هر وسیله ی الکترونیکی یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند که با واحد گاوس اندازه گیری می‌شود و با همین میدان مغناطیسی یا نیروی مغناطیسی یک دستگاه مثل گوشی همراه یا آهن ربا را می‌سنجند. حال باید میزان میدان مغناطیسی یک شی از شی دیگر بیشتر باشد تا بتواند برروی آن تاثیر بگذارد و یا آن را مخدوش کند(چیزی شبیه به جریان پارازیت) کارت‌های اعتباری نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بهتر است بدانید میدان مغناطیسی کارت های اعتباری که دارای نوار مغناطیسی هستند درصورتی از کار می‌افتند که در معرض یک میدان مغناطیسی قوی قرار بگیرند.طبق تحقیقات انجام شده، این کارت های اعتباری و این نوارهای مغناطیسی که اطلاعات کارت را نگهداری میکنند باید در معرض میدان مغناطیسی ۱۵۰۰ گاوسی قرار بگیرند تا آسیب ببینند.

این در حالی است که امواج موبایل فقط در حد ۱٫۲ تا ۱۰ میلی گاوس میدان مغناطیسی دارند. یا مثلا آهن رباهایی که برای چسباندن روی یخچال تولید شده‌اند یا خود آهن ربایی که برای چفت کردن درب یخچال استفاده می‌شود حدود ۱۰۰ گاوس میدان مغناطیسی دارند.

جالب است که بدانید دستگاه MRI حدود ۱۵۰۰۰ گاوس میدان مغناطیسی دارند و براساس گزارش‌ها افرادی بوده‌اند که بعد از انجام MRI کارت اعتباری آن‌ها غیر فعال شده است.

ضمنا مقدار گاوس یا میدان مغناطیسی چندان مهم نیست ، زمان در معرض قرار گرفتن کارت در برابر میدان مغناطیسی بسیار مهم تر است. شاید دستگاه MRI قدرت میدان مغناطیسی بالایی داشته باشد اما اگر در حد چند ثانیه کارت اعتباری را نزدیک آن قرار دهید اتفاقی نمی‌افتد اما اگر کارت را اگر به مدت طولانی و به دفعات زیاد در معرض یک آهن ربای معمولی قرار بدهید، اطلاعات کارت شما از بین می‌رود. ولی در مورد موبایل این میدان آنقدر ناچیز است که بسیار به ندرت اتفاق می‌افتد بخصوص اگر فاصله موبایل تا کارت بیشتر از ۲ سانتی متر باشد.

در واقع مخدوش شدن و تا شدن نوارهای مغناطیسی یا چیپ های الکترونیکی روی کارت های اعتباری نگران کننده تر از این موارد می‌باشد. با خیال راحت کارت سوخت و کارت تلفن و کارت شارژ ژتون و کارت‌های اعتباری دیگر را ( البته به جز کارت اتوبوس که از این قاعده مستثنی است) را کنار گوشی موبایل خود بگذارید. و خیالتان راحت باشد که قبلا تمهیدات لازم در کشورهای مبدا این تکنولوژی برای این قبیل اتفاقات فراهم شده‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
یوسف
-
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
۰
۰
اولا منبع اعلام خبر نامعلومست و بنابر این هیچ اعتباری ندارد چون نمیتوان بافرد مذكور بحث وجدل كرد واثبات وابطالی در كار نیست.سالها كارم تعمیر ونگهداری ماشینهای ضبط مغناطیسی تصویر وصدا همزمان وضبط مغناطیسی صدا بوده .هر دستگاه ضبط مغناطیس می تواند یك نوار مغناطیسی را متاثر سازد یا از ان متاثر شود.كارت بانك هم یك نوار مغناطیسی دارد كه همواره اگر در مجاورت گوشی موبایل كه دائما در معرض میدانهای امواج الكترو مغناطیسی متشعشع ازموبایل به مركز وبالعكس است قرار گیرد از ان متاثر واطلاعات روی كارت مخدوش ودر نتیجه خراب میشود.
علی مرادی
-
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۳۱
اینطوریام نیست كه شما میگید.كار شما اصلا ربطی به تكنولوژی مطرح شده در مطلب بالا نداره.كار شما با تصویر و صدا و مغناطیس و... بوده اصلا میدوتی فركانس این امواج در چه سطحه؟
در ضمن من امتحان كردم و كارت عابربانك نسوخت.
جداسازی برای کارآمدی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با «جام‌جم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهر‌سازی می‌‌گوید

جداسازی برای کارآمدی

نیازمندی ها