به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان انار گفت: اختلافات خانوادگی و ارتباط نامشروع منجر به قتل مرد خانواده با همدستی همسرش و دو تبعه افغانی شد.
مرتضی رعیتی علت اصلی این حادثه تلخ را اختلافات خانوادگی و در پی آن ارتباط نامشروع از سوی زوجه دانست و اظهار داشت: در پی گزارش پلیس 110 مبنی بر وقوع یک فقره قتل در یکی از روستاهای شهرستان انار و با توجه به اهمیت موضوع، پرونده به طور ویژه در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه همسر مقتول در ابتدا با بستن دست و پای خود قصد گمراه کردن مامورین را داشته است، افزود: در ادامه تحقیقات و طی یکسری اقدامات قضایی مشخص گردید مقتول توسط دو تبعه اهل کشور افغانستان به قتل رسیده است.
وی اعلام داشت: دو نفر از متهمین پس از ارتکاب جرم، سریعا طی اقدامات قضایی و پلیسی دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفته اند و متهم سوم متواری است که تحقیقات قضایی همچنان ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد