به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا از این بیماری التهابی otulipenia نام دارد و با علایمی مانند تب، بثورات پوستی، اسهال، درد مفاصل و اختلال رشد همراه است. تحقیقات نشان می دهد این بیماری به دلیل اختلال در عملکرد یک ژن موسوم به OTULIN در کروموزم 5 بوجود می آید. وظیفه ژن OTULIN، رشد رگ های خونی جدید و سوخت و ساز سلول ها به منظور مبارزه با عفونت است.
بیماری otulipenia بیشتر در کودکان و نوجوانان دیده می شود. این بیماری به دلیل حمله سیستم ایمنی به بافت ها بوجود می آید. التهاب واکنش طبیعی بدن هنگام حمله سیستم ایمنی با باکتری ها و ویروس ها است. زمانی که سیستم ایمنی متوجه یک عامل خارجی می شود، شروع به ترشح یک ماده شیمیایی می کند که سبب تورم بافت ها می شود تا به این طریق بافت ها را از عامل خارجی دور کند.
این مطالعه نشان می دهد بیماری های التهابی به طور کلی بر اثر جهش در ژن OTULIN بوجود می آیند. محققان در جریان کشف این بیماری، به روش های درمان علایم بیماری نیز دست یافته اند و احتمال می دهند داروهای مهار کننده TNF مفید باشند. به علاوه این پژوهش در زمینه درک مسیرهای بیولوژیکی و پروتئین های تنظیم کننده سیستم ایمنی به محققان کمک می کند.
نتایج این تحقیقات در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences. منتشر شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت