به گزارش جام جم آنلاین از سازمان غذا و دارو، سیروس بلند نظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در حیطه نظارت و اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.
این کارشناس فرآورده های گوشتی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآورده های غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی از معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد