به گزارش جام جم آنلاین از سازمان غذا و دارو، سیروس بلند نظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در حیطه نظارت و اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.
این کارشناس فرآورده های گوشتی اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآورده های غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی از معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد