به گزارش جام جم آنلاین، پایگاه "جیهان" ترکیه نوشت که این پلیس، سعی داشت تروریست انتحاری را متوقف کند و از او کارت شناسایی بخواهد، اما تروریست انتحاری او را غافلگیر کرد و با بیرون آوردن سلاح خود به سمت او تیراندازی کرد. پس از آنکه نیروی پلیس بر روی زمین افتاد، عامل انتحاری بار دیگر به سمت او تیراندازی کرد. تروریست انتحاری سپس مسیر خود را تغییر داد و با آسانسور، به طبقه ای دیگر از فرودگاه رفت.
به نوشتۀ پایگاه "وطن"، منابع ترکیه خاطر نشان کردند شخص انتحاری که کاپشن مشکی به تن داشت، همین شخصی است که به یکی از نیروهای پلیس فرودگاه تیراندازی کرد و سپس کمربند انفجاری خود را منفجر کرد تا دستگیر نشود.
عملیات انتحاری فرودگاه بین المللی آتاتورک، توسط سه تروریست انتحاری صورت گرفت که پیش از منفجر کردن خود اقدام به تیراندازی به مسافران کردند و با کشتن 43 نفر و زخمی کردن ده ها تن دیگر، یکی از خونبارترین عملیات تروریستی در ترکیه را در سال جاری رقم زدند.
منبع: شبکه العالم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: