به گزارش جام جم آنلاین، به گفته محققان در صورتیکه چای داغ تر از دمای ۶۵ درجه سانتیگراد نوشیده شود، خطرناک و مضر خواهد بود.
دکتر دانا لومیس، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مهم نوع نوشیدنی نیست، بلکه میزان حرارت بسیار اهمیت دارد.»
سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۱، قهوه را جزء نوشیدنی های سرطان زا دسته بندی کرده بود. بر اساس مرور و بررسی بیش از ۱۰۰۰ مطالعه، این سازمان اعلام کرده است که قهوه را می توان دیگر در گروه نوشیدنی های سرطان زا قرار نداد. طبق این گزارش، نوشیدن قهوه در دمای عادی موجب افزایش ریسک سرطان نمی شود.
طبق گزارشات، روزانه ۱.۱ میلیارد فنجان قهوه در سراسر دنیا مصرف می شود.
در همین گزارش با اشاره به این که مصرف نوشیدنی های بسیار داغ می تواند به بروز سرطان مری و حلق منجر شود گفته شده است که مواد و ترکیبات موجود در این نوشیدنی ها سرطان زا نبوده بلکه درجه حرارت این نوشیدنی هاست که می تواند سبب بروز این بیماری شود
منبع:مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است