به گزارش جام جم آنلاین، تخم شربتی حاوی کلسیم پنج برابر شیر، هفت برابر ویتامین C نسبت به پرتقال، سه برابر آهن بیشتر از اسفناج، دو برابر مقدار پتاسیم موز و هشت برابر بیشتر امگا3 از ماهی سالمون می باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم