
به گزارش جام جم آنلاین ، یک منبع محلی در استان نینوا به شبکه سومریه نیوز گفت: عناصر گروه داعش هشت غیرنظامی را به اتهام جاسوسی برای نیروهای دولتی، پیشمرگه و نیروهای "آسایش" در منطقه کردستان، در اردوگاه الغزلانی در مرکز موصل با شلیک گلوله اعدام کردند.
این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: عناصر داعش از عملیات اعدام تصویربرداری کردند و اجساد را در گودالی در غرب این شهر انداخت.
بنابراین گزارش، داعش از ژوئن سال 2014 که کنترل شهر موصل را در اختیار گرفته، هزاران نفر از ساکنان این شهر را به اتهام و ادعاهای مختلف از جمله همکاری با نیروهای امنیتی و دولتی اعدام کرده است.
منبع : العالم
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد