به گزارش جام جم آنلاین، قدرتعلی حشمتیان رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان و نایب رئیس خانه احزاب ایران، صبح امروز (یکشنبه) با محمدرضا عارف منتخب مردم تهران در مجلس دهم، دیدار کرد.
در این دیدار حشمتیان گزارشی از تحرکات مستقلین و اعتدالگرایان در سطح کشور و در مرحله اول انتخابات ارائه و اظهار داشت: از 30 کاندایی که در تهران با اقبال مردم مواجه شدند، 12 نفر از منتخبین در لیست اعتدالگرایان و مستقلین حضور داشتند.
نایب رئیس خانه احزاب در این جلسه خطاب به عارف گفت: ما مصمم هستیم که در دور دهم مجلس 3 فراکسیون اصولگرایان به ریاست لاریجانی، مستقلین به ریاست آقای مطهری و اصلاحطلبان به ریاست شما تشکیل دهیم.
عارف نیز ضمن تشکر از حضور پرشور مستقلین و اعتدالگران در انتخابات مجلس دهم، از ردصلاحیت چهرههای شاخص همچون رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان، ابراز تأسف کرد.
وی همچنین اظهار داشت: قطعاً کاندیدای ریاست مجلس خواهم شد.
منبع:فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد