بسیاری از غذاها از مواد اولیهای چون سبزیجات مختلف مانند سیبزمینی، سیبزمینی شیرین، موز و دیگر میوههای گرمسیری تهیه میشود. مرغ، گوشت گوسفند، گاو، بز، ماهی (هم تازه و هم خشک شده) از دیگر مواد مورد استفاده در غذاهای اوگاندایی است. البته در میان مردم فقیر روستایی، گوشت کمتر از دیگر مناطق مورد مصرف قرار میگیرند. شاید برای همین است که «اوگالی» در میان مردم این مناطق از محبوبیت بالایی برخوردار است. اوگالی نام غذایی است که از پختن آرد ذرت با آب تهیه میشود. به خاطر ارزان بودن و طبخ ساده این غذا، اوگالی از جمله غذاهای اصلی مردم اوگاندا به حساب میآید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.