به گزارش جام جم کلیک ، بلک بری پریو (Priv) نخستین گوشی هوشمند بلک بری تحت سیستم عامل اندروید می باشد که از سال گذشته بازار را به تحسین واداشته است. این گوشی زیبا مجهز به صفحه نمایش 5.4 اینچی از با فناوری امولد و دارای رزولوشن 2560 × 1440 و تراکم پیکسلی 540 پیکسل بر اینچ با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ می باشد که با شیشه ضدخش نسل چهارم از نوع Corning Gorilla Glass محافظت می شود.
پرچمدار بلک بری مجهز به دوربین 18 مگاپیکسلی در پشت و دوربین 2 مگاپیکسلی جلو است که توانایی فوکوس اتوماتیک و لمسی ، تشخیص چهره و فیلم برداری 60 فریم در حالت 1080 و 30 فریم در حالت 2160 را داراست.
با توجه به استفاده از پردازنده اسنپدراگون 808، 3 گیگایابت حافظه رم و با وجود ظرفیت 32 گیگابایتی این گوشی و قابلیت نصب کارت حافظه تا 200 گیگابایت هیچ کمبودی را احساس نخواهد شد.
بلک بری پریو که به سیستم عامل اندروید لالی پاپ 5.1.1 مجهز شده نخستین گوشی هوشمند تولید بلک بری است که از سیستم عامل بلک او اس استفاده نمی کند ، اما گوشی ها مدل Leap و Z30 این شرکت علی رغم استفاده از سیستم عامل اختصاصی بلک ، توانایی نصب اپلیکیشن های اندرویدی را دارند.
باتری ۳۴۱۰ میلی آمپر این دستگاه ، توانایی 420 ساعت کار در حالت استندبای ، 24 ساعت مکالمه و 73 ساعت پخش موسیقی را به ارمغان آورده است.
از معایب این گوشی 192 گرمی می توان به عدم امکان فارسی سازی منو ها اشاره کرد. اگرچه امکان فارسی نویسی در پیامک و اینترنت با وجود دارد اما کیبورد فیزیکی این گوشی که به صورت کشویی قابل استفاده می شود تنها قابلیت تایپ حروف لاتین را داراست.
هم اکنون این گوشی مونتاژ مکزیک در بازار ایران با قیمت 2 میلیون و چهارصد و پنجاه و در مدل دارای داک شارژ 2 میلیون و هفتصد و پنجاه و به دلیل نبود نمایندگی خدمات پس از فروش بدون گارانتی به علاقه مندان این برند کانادایی عرضه می شود که نسبت به قیمت 3 میلیون و سیصدی که هنگام ورود به بازار داشت تنزل چشم گیری کرده است.
اکنون باید دید دومین گوشی اندرویدی بلک بری که نام Vienna را بر پیشانی دارد می تواند موفقیت گدشته را تکرار کند؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت