به گزارش جام جم آنلاین ، سید مصطفی مرتضوی با اشاره به حادثه جادهای واژگونی اتوبوس در کیلومتر 8 آزادراه اصفهان به دلیجان گفت: 22 نفر در اثر این تصادف دچار حادثه شدند.
وی با بیان اینکه این حادثه ساعت یک و 17 دقیقه بامداد امروز به وقوع پیوسته است، افزود: 21 نفر از مسافران مصدوم شده و یک نفر نیز جان خود را از دست داده است.
سخنگوی سازمان امداد و نجات خطارنشان کرد: 7 نفر از مصدومان توسط نیروهای هلالاحمر و 14 نفر نیز توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان منتقل شده همچنین نیروهای امدادی موفق به رهاسازی در این حادثه شدهاند.
مرتضوی در ادامه به عملیات ساحلی در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: نیروهای امدادی روز گذشته دو خواهر را که در حال غرق شدن در دریای رمین چابهار بودند نجات داده و پس از انجام اقدامات اولیه تحویل عوامل اورژانس داده شدند.
وی افزود: یک کودک 6 ساله نیز ساعت 17 و 45 دقیقه روز گذشته در پارک ساحلی شهر بنک در کنگان نیز در حال غرق شدن بوده که نیروهای امدادی وی را از مرگ حتمی نجات داده و پس از انجام اقدامات اولیه وی را تحویل خانوادهاش دادند.
منبع: فارس
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد