دختر: می خواستند مرا به زور سوار پرشیا کنند

حمله 3 جوان مست به یک دختر در زعفرانیه تهران +عکس

آدم ربایان افغان دستگیر شدند

پایان گروگانگیری 5 میلیارد تومانی

گروگانگیری از صاحب باشگاه اسب سواری با آزادی گروگان و دستگیری گروگانگیران پایان یافت.
کد خبر: ۸۸۹۵۲۶
پایان گروگانگیری 5 میلیارد تومانی

به گزارش جام جم آنلاین ، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران گفت: 9 روز پیش شش نفر از تبعه افاغنه به گروگانگیری پیرمرد 84 ساله صاحب باشگاه اسب سواری در باشگاهش در محله سوهانک بلوار ارتش اقدام می کنند.

سردار عباسعلی محمدیان افزود: گروگانگیران تا سه روز با خانواده این پیرمرد تماس نمی گیرند و پس از این مدت، تماس‌هایی از مرز افغانستان گرفته و از خانواده وی درخواست 5 میلیارد تومان در ازای آزادی گروگان طلب می شود.

وی اضافه کرد: پلیس با کار اطلاعاتی دقیق متوجه شد که تماس گرفته شده از مرز افغانستان برای رد گم کردن بوده است و پس از تلاش های فراوان متوجه حضور آنان در جنوب شرق تهران شد.

سردار محمدیان گفت: بالاخره امروز تیم های عملیاتی پلیس در اقدامی ضربتی در جنوب شرق تهران فرد گروگان را پس از 9روز آزاد و به دستگیری پنج نفر از گروگانگیران اقدام کرد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: در پنج سال گذشته تاکنون همه عملیات های آزادسازی گروگانان بدون موفقیت آدم ربایان به پایان رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها