فیلم سیاه «امیر علی» برای اخاذی از دختران

فرمانده انتظامی شهرستان «بم» از دستگیری فردی با اسم مستعار «امیر علی» که در فضای مجازی از طریق فریب و پیشنهاد ازدواج در صدد اخاذی از دختران جوان بود، خبر داد.
کد خبر: ۸۷۸۴۲۰
فیلم سیاه «امیر علی» برای اخاذی از دختران

به گزارش جام جم آنلاین ، سرهنگ «محمدرضا فداء» گفت: خانم جوانی با مراجعه به پلیس فتای شهرستان بم و ارائه مرجوعه قضایی مدعی شد فردی با نام مستعار «امیر علی» از طریق شبکه های اجتماعی با وعده ازدواج وی را به خانه ای دعوت و به طور پنهانی از او فیلم تهیه کرده است.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود بیان داشت که متهم با تهدید به انتشار فیلم ها از وی مطالبه پول و درخواست های غیر اخلاقی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان «بم» گفت: کارشناسان پلیس فتا بم با توجه به حساسیت پرونده و گزارش چند مورد مشابه بدون فوت وقت اقدامات تخصصی خود را برای شناسایی متهم آغاز کردند.

سرهنگ «فداء» اضافه کرد: ماموران با انجام تحقیقات و اقدامات فنی گسترده هویت متهم که در شبکه های اجتماعی با نام کاربری مستعار مرتکب اقدامات مجرمانه شده بود را شناسایی و فرد مذبور را پس از هماهنگی های لازم قضایی دستگیر کردند.

وی با اشاره به اعتراف متهم به بزه انتسابی تصریح کرد: والدین برای پیشگیری از این قبیل مسائل لازم است به دختران و پسران نوجوان خود بیاموزند که شبکه های اجتماعی محیط امنی برای طرح مسائل خصوصی و انجام درخواست های افراد ناشناس نیست.

فرمانده انتظامی بم با تاکید بر اینکه افراد تبهکار هویت خود را در فضای مجازی فریبنده جلوه می دهند توصیه کرد:شهروندان به ویژه بانوان و دختران جوان بایستی در مواجهه با پیشنهاد های افراد فرصت طلب که با برانگیختن عواطف و احساسات مطرح می شود با هوشیاری و تفکر رفتار کنند تا از صدمات و آسیب های جبران ناپذیر آن در امان باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها