به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، هر اونس طلا در معاملات روز چهارشنبه با افتی 0.1 درصدی معادل یکهزار و 85 دلار و 20 سنت معامله شد. شو جیانگ، تحلیلگر طلای گروه شاندونگ در این باره اعلام کرد: «بازار در حالت انتظار است، احتمالا در ماه مارس، فدرالرزرو دومین افزایش نرخ بهره را انجام خواهد داد. این موضوع باعث قدرتمندتر شدن دلار شده و قیمت طلا احتمالا با فشار بیشتری مواجه خواهد شد.»
رشد فلز زرد در اوایل ژانویه باعث شد تا طلا به بالاترین قیمت 9 هفتهای خود برسد. فدرالرزرو در دسامبر سال گذشته نرخ بهره را افزایش داد و اعلام کرد که در سال 2016 نرخ بهره را بازهم افزایش خواهد داد.
پس از اینکه مداخله مقامات چینی به سقوط یوان خاتمه داد، رشد ین و یورو به طور موقت متوقف شده و دلار به یک ثبات نسبی رسید. آمار نشان میدهد که داراییها در بزرگترین صندوق معاملاتی طلا روز دوشنبه 2.1 تن افزایش داشته است. چین در آغاز سال جاری معامله بین بانکی طلا را راهاندازی کرده است که بخشی از یک حرکت گستردهتر به منظور بازکردن بازار شمش کشور و افزایش سرمایهگذرایهای مالی در بزرگترین مصرف کننده فلزات گرانبها در دنیا بوده است.
در میان فلزات گرانبهای دیگر، پالادیوم با اندکی تغییر، 471 دلار و 30 سنت به ازای هر اونس معامله شد. هر اونس نقره با رشدی 0.2 درصدی 13 دلار و 82 سنت معامله شد و قیمت هر اونس پلاتین با افزایش 0.6 درصدی به 837 دلار و 53 سنت رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ