به گزارش جام جم آنلاین ، ناصر حکیمی افزود: در مرحله نخست ثبت نام برای دریافت کارت های اعتباری، زوج های جوان، کارمندان رسمی و پیمانی دستگاه های دولتی و بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش بیمه صندوق بازنشستگی کشوری در اولویت قرار دارند.
وی افزود: زوج های جوان که در سامانه قرض الحسنه تسهیلات ازدواج بانک مرکزی ثبت نام کرده اند می توانند برای دریافت کارت خرید اعتباری ثبت نام کنند.
حکیمی خاطرنشان کرد: دریافت این کارت اعتباری هیچ تاثیری در تسهیلات ازدواج زوج های جوان نخواهد داشت و سقف اعتباری هر زوج در این طرح 100 میلیون ریال است.
وی افزود : کارمندان رسمی و پیمانی دستگاه های دولتی و بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش بیمه صندوق بازنشستگی کشوری که دریافت ماهانه آنها کمتر از 15 میلیون ریال است نیز می توانند بر ای دریافت کار اعتباری ثبت نام کنند ؛ سقف اعتبار این افراد حداکثر تا چهار برابر دریافتی ماهانه آنهاست.
دولت یازدهم برای خروج از رکود چندی پیش دو راهکار را پیش بینی کرد که بر این اساس، طرح فروش خودرو و صدور کارت های اعتباری از جمله این راهکارها بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد