فاطمه آلیا در گفتگو با جام جم آنلاین، اظهارداشت: با گذشت مدتی از فتنه 88 مردم ایران با هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی متوجه عمق توطئه شدند و دریافتند که تقلب رمز کودتا برای براندازی نظام است.
وی افزود: مردم ایران با حضور پرشور و حماسی خود در راهپیمایی 9 دی برای نظام جمهوری اسلامی عزت و قدرت بازدارندگی آفریدند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم ایران با خلق حماسه 9 دی به دنیا اعلام کردند که اجازه نخواهند داد کودتای مخملی در ایران به نتیجه برسد و با پشتیبانی معنادار خود از ولایت فقیه باردیگر با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.
آلیا گفت: 10 روز پس از حماسه 9 دی که « روز بصیرت » نام گذاری شده است سالگرد 19 دی ،یک روز به یاد ماندنی در تاریخ ایران برای دفاع از اسلامی و انقلاب اسلامی می باشد و به همین مناسبت این 10 روز دهه ولایت نامیده شده است.
محمد دوامی - خبرنگار جام جم آنلاین
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد