به گزارش جام جم آنلاین، معاون مدیر کل دفتر امور گلخانه گیاهان دارویی و قارچ در معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: بیش از 85 درصد زعفران کشور در استانهای خراسان رضوی و بخشی هم در خراسان جنوبی تولید می شود و سهم استانهای دیگر اندک است.
وی افزود: کشت زعفران از نظر اشتغالزایی و درآمدزایی در مناطق کم آب بسیار مؤثر است و تقریباً این محصول در جهان به نام ایران شناخته می شود.
مجد گفت: البته کشورهای خارجی این محصول را عمدتاً به صورت فله ای از ایران خارج و پس از بسته بندی با نشان برند خود صادر می کنند که باید تلاش کنیم این محصول به طور کامل با نام ایران صادر و همه ارزش افزوده آن نصیب کشورمان شود.
وی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه برای توسعه پایدار محصولات زراعی دارای مزیت از جمله زعفران برنامه ریزی می شود و هدف ما این است که نشان جغرافیایی و ژنتیکی زعفران را به اسم ایران ثبت کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است
نضال حماده، پژوهشگر لبنانی جبهه مقاومت و نویسنده کتاب «سقوط دمشق» در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
امیررضا واعظی آشتیانی در گفت و گو با جام جم آنلاین ؛
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با عضو شورای سیاسی جنبش امل و نماینده پارلمان لبنان عنوان شد