حرف از سلیقه و دکوراسیون که میشود خیلیها بهانه میآورند که باید ابتدا پول فراوان در کار باشد تا سلیقه بیاید، اما این حرف درست نیست. مطمئنا شما هم افرادی را میشناسید که پول فراوان برای اثاثیه منزل خرج میکنند اما از آنجا که ذوق هنری ندارند، منزلشان زیبایی چندانی ندارد و فقط به جدیدترین مدلهای روز توجه داشتهاند. درمقابل، هستند افرادی که با صرف کمترین هزینهها، توانستهاند قشنگترین منزل را برای خود درست کنند. آنها از ذوق هنری خود بهره گرفتهاند. امروز میخواهیم با شما ازکتابخانههای زیبا صحبت کنیم. برخی از آنها را خودتان میتوانید درست کنید و برخی دیگر را با صرف حداقل هزینه به دست نجار بسپارید و سپس به کمک شوروشوق درونیتان تکمیلشان کنید. با ما همراه شوید تا آنها را به شما معرفی کنیم:
کتابخانه به شکل پیانو: دوست دارید به منزلتان فضایی موسیقایی ببخشید؟ خوب، داشتن کتابخانهای به شکل پیانو هم یک راهش است. میتوانید طرح آن را مانند نمونه به نجارسفارش بدهید و آن را با رنگ کردن کامل کنید. تگمههای پیانو را به دقت رنگآمیزی کنید و برای آن که فضای موسیقی در منزلتان به اوج برسد مانند همین تصویر، یک صندلی کوچک به طرح چنگ هم برای زیرش سفارش دهید یا اگر هر آلت موسیقی دیگر در خانه دارید در همان اطراف قرار دهید. دقت داشته باشید این کتابخانه دیواری است و باید به دیوار نصب شود.
جعبههای میوه: همان جعبههای پلاستیکی که بعد از مصرف محتویاتشان آنها را دور میاندازید میتوانند انواع و اقسام کاربردها را داشته باشند. در اینجا چهار جعبه انتخاب شده، هر یک به رنگی درآمده و روی هم قرار داده شده تا جای مناسبی برای کتابها باشد.
رمز قشنگی این کتابخانه مبتکرانه در رنگهای متنوعی است که به آن زده شده. این بار که محتویات سبد میوه را داخل جامیوهای خالی کردید برای دور انداختن جعبهاش عجله نکنید و به فکر دست و پاکردن یک کتابخانه جدید باشید.
کتابخانه درختی: درختی دارای چندشاخه سفارش بدهید، رنگش کنید و آن را به دیوار بزنید. دوروبر شاخهها برگهای فراوانی بکشید تا کار طبیعی و زیبا جلوه کند. این میشود کتابخانه جدید شما. کتابهایتان را روی شاخههایش قراردهید. این کار اتاق شما را فوقالعاده زیبا میکند.
کتابخانه دراوری: این هم یک دراور قدیمی که به لطف ذوق و سلیقه صاحبش، کاربردی جدید پیداکرده. اگر شما هم یک دراور قدیمی دارید و میخواهید از آن یک کتابخانه بسازید از همین نمونه الگوبرداری کنید. قفسهها را دربیاورید و قسمتهای داخلی را باسلیقه رنگ کنید. بهراحتی تبدیل میشود به کتابخانه چند طبقه نو و جالب برای منزل شما!
حیوانات لابهلای کتاب ها: طرح چند حیوان را روی مقوا یا کاغذ سیاه رنگ بکشید و دورتادور هر یک را برش بزنیدتا حالت سایه حیوانات را به خود بگیرد. آنها را لابهلای کتابها قرار دهید. منظره فوقالعاده جالبی شکل میگیرد به نحوی که هرکس از کنار کتابخانه شما رد شود برای لحظهای مبهوتش میشود و لبخندی بر لبان میآورد.
یک گاری کتاب: این گاری کوچک قبلا وسیله بازی بچهها بوده و اکنون به کتابخانهای سیار تبدیل شده. شما میتوانید برای درست کردن چنین چیزی، از چرخ دستی کهنه و بیمصرفتان استفاده کنید. چرخهایش را جدا کنید و روی آن طبقهای فلزی یا پلاستیکی قراردهید که مناسب قرار دادن کتابهایتان باشد. حتی دوچرخه قدیمی بچهها هم میتواند تکیهگاه یک قفسه کتاب باشد. آن را رنگ کنید یا با گل مصنوعی و روبان تزئینش نمایید. اگر کمی سلیقه به کار ببرید، منظره جالبی پدید میآید.
فیل کتابدار: طرح فیل با ورقه نازک چوبی درآمده، کتابخانه سه طبقه به آن وصل شده و رنگآمیزی شده است. این کار میتواند برای اتاق بچهها طرحی فوقالعاده باشد.
شما میتوانید از طرح فیل یا هر حیوان دیگری که دوست دارید استفاده کنید و به فضای اتاق کودکتان شادی ببخشید.
رنگین کمان: به این کتابخانه نگاه کنید. زمانی نو بود و سالهای سال به صاحبش خدمت کرد. برای همین وقتی کهنه شد هم دیگر دارنده آن دلش نیامد از دستش بدهد و برای نوسازیاش راهحلی پیدا کرد. هر طبقه را به رنگی زیبا و متناسب با دیگری درآورد و در نهایت از کتابخانه قدیمی خود، یک شاهکار هنری آفرید. شما هم میتوانید گنجهها و قفسههای قدیمی رنگ و رورفتهتان را نو کنید و به منزلتان رنگ و لعابی جدید ببخشید. همیشه دورریختن وسایل قدیمی بهترین راهحل نیست.
کتابخانه کروی: شاید تاکنونچنین کتابخانهای ندیده باشید، اما این هم طرحی جالب و زیباست که به امتحان کردنش میارزد. اگر از مدلش خوشتان آمده آن را به نجار سفارش دهید، رنگش کنید و به دیوار نصب نمایید. به شکل طبقهبندیها دقت داشته باشید تا بتوانید چنین کتابخانه کاملی را بهدست آورید.
سایه و روشن: این کتابخانه هم مخصوص طرفداران دانش فنگشویی تهیه شده. آن را به همین طرح سفارش دهید و به دو رنگ تیره و روشن درآورید.
این کتابخانه را در گوشهای از اتاقتان نصب کنید تا تعادل، کل زندگی شما را دربر بگیرد.
لیلا رعیت - چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت