دستبند قانون، عاقبت انتقام‌گیری در بی‌تاک

رئیس پلیس فتا کرمان از دستگیری عامل انتشار مطالب توهین آمیز علیه خانمی کرمانی در شبکه اجتماعی بی‌تاک خبر داد.
کد خبر: ۸۵۱۷۶۴
دستبند قانون، عاقبت انتقام‌گیری در بی‌تاک

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ کامبیز اسماعیلی گفت: در پی اعلام شکایت خانمی به پلیس فتا و ادعای این فرد مبنی بر این که شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی بی‌تاک (bee talk) اقدام به انتشار مطالب توهین آمیز کرده و موجب تخریب شخصیت فردی و خانوادگی وی شده است، رسیدگی و شناسایی متهم در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: طی بررسی و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد مطالب مورد ادعای شاکی صحت دارد و متهم نیز برای پنهان ماندن هویت و اطلاعات خود از شبکه اجتماعی بی‌تاک استفاده کرده است.

سرهنگ اسماعیلی افزود: با توجه به عدم وجود اطلاعات کافی در اکانت ساخته شده، اقدامات فنی و سایبری لازم برای شناسایی متهم صورت پذیرفت که نهایتا منجر به شناسایی متهم شد.

این مقام انتظامی گفت: متهم به پلیس فتا منتقل شد و طی بازجویی‌ها، ضمن اعتراف به بزه انتسابی اقرار کرد که با توجه به خصومتی که با شاکی داشته، تنها برای انتقام جویی اقدام به انتشار مطالب توهین آمیز و خلاف واقع علیه وی در شبکه اجتماعی بی‌تاک کرده است.

رئیس پلیس فتا کرمان افزود: با توجه به تکمیل شدن تحقیقات، پرونده متهم به همراه شاکی برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

سرهنگ اسماعیلی هشدار داد: توهین به اشخاص در فضای مجازی جرم است و تبعات قانونی در پی خواهد داشت از این رو مجرمان باید بدانند که هیچ تحرکی از چشم تیزبین پلیس به دور نخواهد ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها