سوءاستفاده از شبکه «لاین»

مرد جوان برای گرفتن انتقام از برادرش نقشه عجیبی طراحی کرد او خودش را طراح و هنرمند لباس معرفی کرد و با این شیوه عکس‌های خصوصی همسر برادرش را به دست آورد.
کد خبر: ۷۸۵۸۲۹
سوءاستفاده از شبکه «لاین»

میترا وقتی در فضای مجازی لاین با زنی به نام فرخنده آشنا شد، هرگز تصور نمی‌کرد در دامی گرفتار شود که زندگی‌اش را رو به نابودی ببرد. فرخنده خودش را طراح لباس و هنرمند در این رشته معرفی کرد و لباس‌های مجلسی متعددی را در لاین در اختیار میترا قرار داد تا به زن جوان مهارتش را نشان دهد. لباس‌های مجلسی‌ای که فرخنده از مزون‌هایش در لاین به نمایش می‌گذاشت، زن جوان را وسوسه کرد تا از او بخواهد برایش چند دست لباس مجلسی بدوزد.

میترا به خواسته دوست اینترنتی‌اش، عکس‌های خصوصی‌اش را با لباس‌های مجلسی در نرم‌افزار لاین قرار داد تا فرخنده با دیدن عکس‌های او، در مورد نوع لباسی که به میترا می‌آمد نظر دهد. چند روز پس از ارسال این تصاویر برای زن طراح، همسر میترا عصبانی به خانه آمد و از او در خصوص رابطه‌ای پنهانی پرسید؛ رابطه‌ای که میترا هیچ اطلاعی از او نداشت. شوهر میترا برای اثبات صحبت‌هایش عکس‌های خصوصی او را نشان داد؛ عکس‌هایی که میترا برای طراح لباسش ارسال کرده بود نمی‌دانست داخل گوشی تلفن همراه همسرش چه می‌کند. زمانی که مرد جوان متقاعد شد میترا رابطه پنهانی ندارد به اداره آگاهی رفت و از ارسال‌کننده عکس‌ها شکایت کرد.

با شکایت او تحقیقات پلیسی آغاز شد و بررسی‌ها نشان می‌داد شماره طراح لباس، متعلق به مردی به نام کامبیز است.

مرد جوان بازداشت شد و زمانی که به پلیس انتقال داده شد، به جرم خود اعتراف کرد و گفت: مدت‌هاست با برادرم اختلاف دارم و به خاطر کینه‌ای که از او به دل دارم تصمیم به انتقامگیری از او گرفتم. بهترین انتقامگیری از برادرم، از هم پاشیده شدن زندگی‌اش بود، به همین دلیل با سیمکارتی اعتباری با میترا تحت عنوان طراح لباس‌های مجلسی ارتباط برقرار کردم و با ترفندی عکس‌های او را گرفتم. بعد از آن عکس‌ها را برای برادرم ارسال کردم تا او تصور کند همسرش به او خیانت کرده و درنهایت زندگی آنها به جدایی منجر شود، اما موفق نشدم این نقشه را اجرا کنم.

سرهنگ عرفانی، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در این باره می‌گوید: به دنبال اعترافات این مرد، او با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.وی هشدار می‌دهد: هموطنان باید در ارتباطات خود در شبکه‌های اجتماعی بخصوص شبکه‌های پیام‌رسان تلفن همراه، براحتی به افراد اعتماد نکنند. برخی افراد با مشخصات جعلی، خود را زن یا مرد معرفی کرده و پس از جلب اعتماد قربانیان، عکس، فیلم و اطلاعات شخصی آنها را به دست آورده و سپس دست به اخاذی می‌زنند.

عرفانی اضافه می‌کند: شبکه‌های اجتماعی محلی امن برای مجرمان بی‌نشان است که براحتی اقدام به جعل عنوان می‌کنند. گاهی این کلاهبرداران در پوشش خواستگار به دختران جوان نزدیک شده و نقشه خود را پیش می‌برند. به همین خاطر توصیه می‌شود به هیچ عنوان به پیغام افراد ناشناس پاسخ داده نشود و از ارسال اطلاعات و عکس خصوصی خود به افراد ناشناس خودداری گردد تا کسی در دام این مجرمان گرفتار نشود.

تپش (ضمیمه چهارشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها