وزیر صنعت:

توقف واردات کالای مصرفی از آمریکا «بخشنامه» می‌شود

وزیر صنعت با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به رئیس جمهور درخصوص برجام گفت: جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی آمریکایی را در بخشنامه‌ای اجرایی می‌کنیم.
کد خبر: ۸۵۱۲۸۵
توقف واردات کالای مصرفی از آمریکا «بخشنامه» می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، محمدرضا نعمت‌زاده گفت: الزاماتی که مقام معظم رهبری در نامه به ریاست جمهوری در خصوص برجام فرموده‌اند و مربوط به فعالیت وزارت صنعت، معدن و تجارت و در خصوص تولید ملی، توانمند سازی، اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی آمریکایی است را طی بخشنامه ای اجرایی می کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود:توجه به ارتقای توانمندسازی و بهره‌مندی از توان داخلی از راهبردهای مهم وزات صنعت، معدن و تجارت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها