به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، سید حسن هاشمی بازدید در این بازدید بر اهمیت فرهنگسازی اهدای خون در کشور تاکید و ابراز امیدواری کرد تا میزان اهدای خون در کشور افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، طی روز گذشته (تاسوعای حسینی) در پایگاه های انتقال خون در سطح شهر تهران هزار و 840 تن موفق شدند تا خون خود را اهدا کنند که البته شمار مراجعان به این مراکز دو هزار و 80 تن اعلام شده است که یک هزار و 840 تن توانستند خون، اهدا کنند.
امروز نیز تمام پایگاه های انتقال خون تا پایان روز و همزمان با عاشورای حسینی پذیرای عزاداران حسینی و اهدا کنندگان خون خواهند بود.
در بازدید امروز وزیر بهداشت، رئیس سازمان انتقال خون، وی را همراهی می کرد.
در تاسوعا و عاشورای امسال، علاوه بر هفت مرکز ثابت اهدای خون وصال، نارمک، چیذر، پیروزی، آزادی، شهریار و ورامین، سه تیم سیار نیز در ضلع غربی حرم عبدالعظیم حسنی و شهرک دولت آباد شهر ری و همچنین حسینیه سوهانک تهران مستقر هستند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد