قیمت طلا طی روز جاری در آخرین مبادلات صورت گرفته در بازار جهانی فلزات گران بها با کاهش قابل توجه 10.3 دلاری روبرو شد.
بر همین اساس هر اونس (معادل ۳۱.۱۳۲گرم) از این فلز ارزشمند با قیمت 1143.8 دلار به فروش رسید که نسبت به روز گذشته معادل 0.89 درصد افت داشته است.
قیمت کنونی 18.4 دلار در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز بالاتر است، اما در برابر متوسط قیمت یک سال گذشته طلا 78.1 دلار پایین تر بوده است.
قیمت دیگر فلزات ارزشمند نیز در جهان با نوسان روبرو بود به گونه ای که نقره با کاهش 6 سنتی با قیمت 15.09 دلار در هر اونس به فروش رسید.
هر اونس پلاتین نیز با کاهش 6 دلاری قیمت مواجه شد و 947 دلار قیمت گذاری شد.
پالادیم تنها فلزی بود که در بازار جهانی فلزات ارزشمند افزایش قیمت را تجربه کرد و با 18 دلار افزایش 672 دلار در هر اونس به فروش رسید. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا