به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نشریه "The Journal of Epidemiology and Community Health " نوشت: 26 پژوهش انجام شده از 150200 نفر در سالهای 2001 تا 2014 نشان می دهد افرادی که ماهی مصرف کرده اند 17 درصد کمتر از افرادی که غذاهای دریایی نمی خورند، در معرض افسردگی قرار گرفته اند.
دانشمندان می گویند ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که بر فعالیت انتقال دهندههای عصبی سرتونین و دوپامین که مسؤول بهبود وضعیت روانی افراد و ایجاد احساس خوب است، تاثیر مثبتی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: