توفان شن ادارات هیرمند را تعطیل کرد

ادارات شهرستان هیرمند به دلیل توفان شدید گرد و خاک و در نتیجه افزایش ۳۳ برابر حد مجاز آلودگی هوا و کاهش دید امروز تعطیل شد.
کد خبر: ۸۳۰۷۵۲
توفان شن ادارات هیرمند را تعطیل کرد

فرماندار هیرمند در این باره به مهر گفت: در پی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک در شمال استان به ویژه هیرمند، روز گذشته میزان ذرات معلق در هوا این شهرستان به چهار هزار و ۹۸۵ میکرو گرم بر متر مکعب معادل ۱۲ برابر حد بحران و ۳۳ برابر حد مجاز رسید.

محمد علی پیری افزود: امروز نیز با توجه به ادامه این روند و بروز توفان گرد و خاک که افزایش آلودگی و کاهش دید را به همراه داشت ادارات این شهرستان به منظور حفظ سلامتی مردم تعطیل شد.

وی تاکید کرد: همچنین تمامی دستگاه های امدادی در منطقه همچنان در حالت آماده باش هستند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: توفان شن هیرمند
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها