به گزارش "ورزش سه"، هفته پنجم لیگ برتر چندان برای تیم های میزبان خوش یمن نبود و بعد از سه شکست در روز اول این مسابقات برای تیم های میزبان، ذوب آهن هم برابر حریف خود متوقف شد و تنها تیم دایی و سیاه جامگان مشهد موفق شدند حریفان خود را با شکست بدرقه کنند.
در روز اول این مسابقات تیم های فولاد، ملوان و سایپا برابر حریفان خود شکست خوردند و امروز هم ذوب آهن موفق نشد حریف خود استقلال اهواز را با شکست بدرقه کنند.
در این هفته تنها دو تیم صبای قم و سیاه جامگان موفق شدند حریفان خود را با شکست بدرقه کنند و البته سیاه جامگان خوش شانس بود که پنالتی علیه این تیم توسط محسن فروزان مهار شد و موفق شد در ثامن راه آهن را شکست دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: