
دکتر قنبری عوارض ناشی ازاستفاده جوهر قند در تولید نان را بسیار خطرناک اعلام کرد و از دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو، استانداری های سراسر کشوروسازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست ضمن تشدید بازرسی ها، از این کارغیرقانونی و آسیب زا، جلوگیری کنند.
جوهر قند ترکیبی از اکسیژن، گوگرد و سدیم است و کاربرد صنعتی دارد و از این ماده شیمیایی در صنعت رنگرزی استفاده می شود.
منبع: شبکه خبر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد