دکتر قنبری عوارض ناشی ازاستفاده جوهر قند در تولید نان را بسیار خطرناک اعلام کرد و از دستگاه های نظارتی به ویژه معاونت غذا و دارو، استانداری های سراسر کشوروسازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان خواست ضمن تشدید بازرسی ها، از این کارغیرقانونی و آسیب زا، جلوگیری کنند.
جوهر قند ترکیبی از اکسیژن، گوگرد و سدیم است و کاربرد صنعتی دارد و از این ماده شیمیایی در صنعت رنگرزی استفاده می شود.
منبع: شبکه خبر
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد