مطالعات محققان دانشگاه «سوترن» کالیفرنیا نشان می دهد، قندهای موجود در انواع خوراکی ها و میوه ها می توانند تاثیر متفاوتی بر بدن داشته و برخی از آنها با افزایش میزان گرسنگی همراه هستند.
نتایج این مطالعه نشان داد که مغز در برابر قندهای مختلفی که دریافت می کند مانند قند گلوکز و فروکتوز واکنش های مختلفی را نشان می دهد.
گلوکز را می توان در کربوهیدارت هایی از جمله نان یافت که باعث تغذیه سلول های مغزی می شوند اما قند دیگری با نام فروکتوز وجود دارد که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود.
فروکتوز را می توان در خوراکی های دیگری مانند عسل، سس های سالاد و بسیاری از نوشابه های گاز دار یافت.
در این مطالعه، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شده و آنها را با دو مدل قند متفاوت تغذیه کردند.
نتایج تحقیقات نشان داد افرادی که با فروکتوز تغذیه شده بودند با فعالیت بیشتر سلول های مغزی و همینطور احساس گرسنگی بیشتر مواجه شدند تا افرادی که با گلوکز تغذیه شده بودند.
محققان در پایان به این نتیجه رسیدند که مصرف میوه به دلیل داشتن قند فروکتوز می تواند میل به خوردن را در انسان تحریک کند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم