مواد اولیه برای 3 نفر: اشپل (ماهی سفید): معادل یک ماهی، تخم مرغ: 3 عدد، برگ سیر: یک دسته، کره: 100گرم، گلپر: 1چهارم قاشق چایخوری، انار (دانه شده): نصف پیمانه، نمک و فلفل: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۵۶۸۵
آموزش آشپزی / دیبیجا

طرز تهیه دیبیجا:
اشپل همان تخم‌ ماهی است که قبل از تخم‌ریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف می‌کنند. این ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و یک قاشق غذاخوری آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق‌ غذاخوری آن معادل یک واحد گوشت محسوب می‌شود. پس نباید در مصرف‌ آن زیاده‌روی کرد، چون کالری فراوانی را در یک وعده به مصرف‌کننده می‌رساند. خوشبختانه اشپل ماهی،‌ آلوده به فلزات سنگینی مثل جیوه نیست و به راحتی می‌توان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایه‌های سطحی و پوست ماهی ‌ها جای می‌گیرند. طرز تهیه در ماهیتابه‌ای کره را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب شود. اشپل را در ظرفی با چنگال زده تا پوست آن جدا و دانه دانه شود، سپس داخل ماهیتابه می‌ریزیم. برگ سیر را شسته و با فاصله دو سانتی‌متر آن را خرد می‌کنیم. وقتی رنگ اشپل تغییر رنگ داد، از ماهیتابه خارج کرده و برگ سیر را تفت می‌دهیم. زمانی که برگ سیر نرم شد، مجددا اشپل را داخل ماهیتابه می‌ریزیم. انار را همراه گلپر می‌افزاییم. تخم‌‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای همراه نمک و فلفل می‌زنیم، سپس در ماهیتابه حاوی اشپل و برگ سیر ریخته تا سفت شود. وقتی که یک طرف سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم و با آب نارنج و کته برنج سرو می‌نماییم.

منبع: شبکه شما

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها