مواد لازم ساندویچ لقمه سیب و دارچین: سیب درختی زرد 3 عدد شکر 2 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق چایخوری پنیر گودا 3 ورق کره و نان تست به تعداد لازم طرز تهیه ساندویچ لقمه سیب و دارچین: سیب ها را پوست بکنید و با کمک وسیله مخصوص هسته گیری ، هسته های سیب را از آن جدا کنید ، سپس سیب ها را به صورت حلقه های نیم سانتی متری برش دهید و در ظرفی محتوی مخلوط آب سرد و یک قاشق سوپخوری آب لیمو آن را نگه دارید تا سیب ها سیاه نشوند / سپس آنها را بصورت حلقوی برش بزنید. یک لایه پنیر گودا روی نان تست قرار دهید بردارید و دو حلقه سیب روی آن بگذارید و کمی دارچین وشکر روی مواد بپاشید و یک ورقه پنیر گودا روی مواد قرار دهید. یک لایه دیگر نان تست روی مواد قرار دهید و کمی کره روی نان بالایی بمالید .سپس اسنک ها را 5 تا 7 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید تا سطح نان ها برشته شود و در پایان مجددا" بر روی آن کره بمالید این اسنک ها یک عصرانه مناسب است . در آخر میتوانید آنها را به سلیقه خود برش بزنید.
کد خبر: ۷۵۳۷۱۹
آموزش آشپزی / ساندویچ لقمه سیب و دارچین

منبع: شبکه استانی خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها