مواد لازم ساندویچ لقمه سیب و دارچین: سیب درختی زرد 3 عدد شکر 2 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق چایخوری پنیر گودا 3 ورق کره و نان تست به تعداد لازم طرز تهیه ساندویچ لقمه سیب و دارچین: سیب ها را پوست بکنید و با کمک وسیله مخصوص هسته گیری ، هسته های سیب را از آن جدا کنید ، سپس سیب ها را به صورت حلقه های نیم سانتی متری برش دهید و در ظرفی محتوی مخلوط آب سرد و یک قاشق سوپخوری آب لیمو آن را نگه دارید تا سیب ها سیاه نشوند / سپس آنها را بصورت حلقوی برش بزنید. یک لایه پنیر گودا روی نان تست قرار دهید بردارید و دو حلقه سیب روی آن بگذارید و کمی دارچین وشکر روی مواد بپاشید و یک ورقه پنیر گودا روی مواد قرار دهید. یک لایه دیگر نان تست روی مواد قرار دهید و کمی کره روی نان بالایی بمالید .سپس اسنک ها را 5 تا 7 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز بگذارید تا سطح نان ها برشته شود و در پایان مجددا" بر روی آن کره بمالید این اسنک ها یک عصرانه مناسب است . در آخر میتوانید آنها را به سلیقه خود برش بزنید.

منبع: شبکه استانی خوزستان
آموزش آشپزی / شیرینی گردویی
آموزش آشپزی / آش ماش
آموزش آشپزی / ته انداز میگو
آموزش آشپزی / پلو بندری
آموزش آشپزی / ته چین ماهی
آموزش آشپزی / شیرینی برنجی با تخم خرفه
آموزش آشپزی / سوپ قارچ با سیب زمینی
آموزش آشپزی / قطلمه
آموزش آشپزی / شامی کباب
آموزش آشپزی / شیرینی بادام و گردو
آموزش آشپزی / بیسکویت کرهای
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی
آموزش آشپزی / مسقطی با پودر کاستر
آموزش آشپزی / دسر نشاسته وانیلی
آموزش آشپزی / ساندویچ بادام زمینی
آموزش آشپزی / نان شیرمال
آموزش آشپزی / دیبیجا
آموزش آشپزی / شیرینی نوروزی
آموزش آشپزی / ژله چتری
آموزش آشپزی / کیک هویج
آموزش آشپزی / خورش نعناع جعفری
آموزش آشپزی / دسر گلدانی
آموزش آشپزی / فرنی با ژله
آموزش آشپزی / آش شله قلم کار
آموزش آشپزی / نان اسفناج آفتابگردان
آموزش آشپزی / کیک سیب
آموزش آشپزی / ماکارونی با فیله مرغ
آموزش آشپزی / کوفته با زرشک
آموزش آشپزی / رولت لازانیای مرغ
آموزش آشپزی / مسقطی چهار مغز
آموزش آشپزی / تارت قارچ و پیازچه
آموزش آشپزی / خاگینه عدس
آموزش آشپزی / کیک کشمشی
ساندویچ سیب زمینی تند دوبل
آموزش آشپزی / مرغ مجلسی
آموزش آشپزی / خورش خلال بادام
آموزش آشپزی / میگو پلو با گردو و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / پاستای بادمجان
آموزش آشپزی / کیک شکلاتی خیس
آموزش آشپزی / خرمای کمربندی
آموزش آشپزی / غذای محلی شلمین
آموزش آشپزی / سالاد سیب زمینی و ذرت
آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی
آموزش آشپزی / نان سبدی
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی
آموزش آشپزی / دسر کرم با لیمو
آموزش آشپزی / پیتزای چیکن استروگانف
آموزش آشپزی / آش غورابه
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه
آموزش آشپزی / کباب چوبی فیله مرغ
آموزش آشپزی / خورش باقالی یا باقالی قاتوق
آموزش آشپزی / خورش قورمه سبزی
آموزش آشپزی / فرنی با شربت آلبالو
آموزش آشپزی / دلمه کلم برگ
آموزش آشپزی / حلوای کدو حلوایی
آموزش آشپزی / چیزکیک
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ
آموزش آشپزی / کالباس خانگی
آموزش آشپزی / املت جو پرک
آموزش آشپزی / رول مرغ آجیلی
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال
آموزش آشپزی / خوراک قارچ و ذرت
آموزش آشپزی / پلو با قارچ و نخود فرنگی
آموزش آشپزی / دسر شارلوت انار
آموزش آشپزی / کباب زردک
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی
آموزش آشپزی / فیله سوخاری پولک دار
آموزش آشپزی / کاپ کیک هویج و آناناس
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون
خوراک گل کلم
آموزش آشپزی / کوکیز شکلاتی
آموزش آشپزی / ساندویچ کوکو سبزی
آموزش آشپزی / کیک لقمهای مغزدار سمولینا
آموزش آشپزی / خورش هویج با جوانه ماش
آموزش آشپزی / دلمه خوزستانی(محشی الخضروات)
آموزش آشپزی / دسر آلوئه ورا
آموزش آشپزی / کوکوی ذرت
آموزش آشپزی / خوراک مرغ و قارچ
طرز تهیه کلوچه خرمایی
آموزش آشپزی / پای اسفناج
آموزش آشپزی / دسر پای توت فرنگی
آموزش آشپزی / مربای خرمالو
کیک هویج
آموزش آشپزی / اسکلی (فیلم)
آموزش آشپزی / آش اسفناج
آموزش آشپزی / شیرپلوی تبریز
آموزش آشپزی / ته چین شمالی
آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی
آموزش آشپزی / دسر پاناکوتا
آموزش آشپزی / املت سیب زمینی با تخم بلدرچین
دسر نارگیلی
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ
آموزش آشپزی / ماکارونی قالبی
آموزش آشپزی / موس ماهی با سبزیجات
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی
آموزش آشپزی / دسر کدو حلوایی با موز
آموزش آشپزی / دسر قهوه
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو
آموزش آشپزی: آش توکی
آموزش آشپزی / تارت خرما