مواد لازم برای تهیه خوراک بوقلمون: ران بوقلمون 2 عدد پیاز متوسط 2 عدد کره 26 گرم زردچوبه 1 قاشق مربا خوری زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری برگ بو و زنجبیل به مقدار کم نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه: برای طبخ گوشت بوقلمون بهتر است که گوشت را از 24 ساعت قبل درون پیاز، نمک و فلفل بخوابانیم. پیاز را در روغن کمی تفت داده و ران بوقلمون را با حرارت ملایم در آن سرخ می کنیم. سپس روی آن آب ریخته و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بپزد. سپس بوقلمون را درون فر گریل می کنیم یا اینکه روی گاز مجددا سرخ می کنیم. این غذا را می توانیم هم با برنج سرو کنیم و هم با سبزیجات بخارپز استفاده کنیم.
کد خبر: ۷۵۱۶۹۵
آموزش آشپزی / خوراک بوقلمون

منبع:‌ شبکه استانی مرکز استان فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها