مواد اولیه کوکوی ذرت:
مرغ ریش ریش شده 150 گرم
ذرت پخته شده 100 گرم (نصف پیمانه)
پنیر 50 گرم(نصف پیمانه)
پوره سیبزمینی یک پیمانه
تخممرغ یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را با پوره سیبزمینی و پیاز رنده شده ورز داده، نمک، فلفل، ادویه و تخممرغ را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه کاملا با دست ورز میدهیم. سپس به اندازه یک توپ پینگپنگ از مخلوط برداشته و در کف دست به صورت گرد پهن میکنیم. یک قاشق ذرت و به همان اندازه پنیر وسط کوکو ریخته و با مقدار دیگری از مخلوط پوره و گوشت روی پنیر و ذرت را میپوشانیم و در تابه داغ هر دو طرف آن را سرخ میکنیم
نکات:
استفاده از مرغ یا گوشت اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید یا به جای آن از سیب زمینی استفاده کنید.
اگر از ذرت خانگی استفاده میکنید مقدار آن حدودا باید 150تا 200دانه ذرت باشد.
اگر دوست دارید برای رنگین شدن کوکو از نخود فرنگی ،هویج و سایر سبزیجات استفاده کنید.