نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۴۵۰۸۸   ۱۲ آذر ۱۳۹۳  |  ۱۰:۳۰

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج: اسفناج ( خرد شده ) 500 گرم گوشت گوسفندی 350 گرم آب گوشت 1 لیتر سیر 3 حبه نخود 200 گرم آب نارنج 150 گرم آلو بخارا ( به دلخواه) 100 گرم پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری ادویه – نمک – فلفل به میزان لازم. طرز تهیه: ابتدا پیاز داغ را آماده کرده، کمی به آن زردچوبه می زنیم و تفت می دهیم. اسفناج را با پیازداغ تفت می دهیم. گوشت پخته شده، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم. نخود پخته شده، آلو بخارا و سیر را به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بجوشد. آرد برنج را در مقداری آب سرد حل کرده و به آش اضافه می کنیم و از این به بعد باید آش را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. آب نارنج را هم روی آش می ریزیم و کمی که جوشید و جا افتاد آش اسفناج خوشمزه ما آماده است.

آموزش آشپزی / آش اسفناج

منبع: شبکه استانی فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: