نوانما جام جم نما ۱ کد خبر: ۷۴۳۶۳۷   ۰۹ آذر ۱۳۹۳  |  ۱۰:۰۰

مواد لازم برای تهیه ماهی سیر داغ شمالی: فیله ماهی یک کیلو سیر کوبیده شده 2یا 3 بوته آرد 3 قاشق غذا خوری آب نارنج نصف لیوان زرد چوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم روش تهیه ماهی سیر داغ شمالی: ابتدا ماهی تازه را تکه تکه می کنیم و کمی زردچوبه و نمک را به خورد ماهی داده و حداقل نیم ساعت استراحت می دهیم و داخل روغن بسیار کم تف می دهیم و بعد سیر را تف می دهیم و وقتی که رنگ سیر داره عوض می شود زرد چوبه میزنیم و تف می دهیم وبعد فلفل میریزیم و بعد نصف لیوان آب نارنج را با آرد مخلوط می کنیم تا گوله گوله نشه و بعد آب نارنج و آرد را داخل تابه میریزیم و داغ می کنیم و بعد ماهی ها را داخل تابه می چینیم و بعد از پانزده دقیقه ماهی ما پخته می شود

آموزش آشپزی / ماهی سیر داغ شمالی

منبع: شبکه استانی اصفهان

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بینام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹
با سلام. كی گفته این غذا شمالیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این غذای من دراوردی رو آشپز محترم از كجا پیدا كرده
نوش جان خودشون...
۰
۰