جام جم سرا: یکی از دلایلی که افراد تصمیم به ازدواج میگیرند، نیاز عاطفی به وجود یک شخص از جنس مقابل در کنار خود به عنوان همراه زندگی است. بنابراین عواطف در عین حال که میتواند موتور محرکه خوبی برای حرکت زندگی باشد ندادن پاسخ مناسب به آن میتواند دلیل بروز برخی رخدادهای تلخ بین زن و شوهرها شود.
مهم و تاثیرگذار بودن همراهی عاطفی با همسر
در پیامکتان گفتهاید که احساس کردید همسرتان عصبانی و بیاعتنا است و سپس آن را به کارش مربوط دانستهاید. شاید شما تحت تاثیر برخی مطالب درباره تفاوت زنان و مردان قرار گرفتهاید و تلاش کردهاید شوهرتان را در مواقع عصبانیت در غار تنهایی خودش رها کنید. توجه داشته باشید که اگر این گونه باشد، این اصلیترین اشتباه شما بوده است. درست است که مردان در هنگام بروز چالش و استرس بتنهایی نیاز دارند تا به ساماندهی افکار خود بپردازند اما این هم در مدت زمان خاصی صورت میگیرد و پس از آن این مهر و عاطفه زن است که میتواند به او در بازیابی قوای درونیاش کمک کند. پس در نظر داشته باشید که هرگاه همسر خود را در وضعیتی دیدید که عصبانی است به او اطمینان خاطر بدهید که به تواناییاش در حل مشکلات ایمان دارید و این مسئله را به او خاطرنشان کنید که هر لحظه آماده شنیدن حرفهای او هستید.
هر مردی با داشتن چنین حمایت عاطفی قوی میتواند در برابر چالشها، اعتماد به نفس بیشتری از خود نشان دهد و در روابط زناشویی خود موفقتر عمل کند.
نکتهای مهم درباره پیامک احساسی در گوشی همسرتان
نگرانی دوم شما، دیدن یک پیامک احساساتی از یک خانم در گوشی همسرتان بوده. قبل از هر اقدامی از صحت اینکه همسر شما مخاطب این پیامک بوده مطمئن شوید و خیلی سریع و یکطرفه به قاضی نروید. با فرض درست بودن ذهنیت شما درباره همسرتان، باید بگویم احساساتی بودن محتوای این پیامک میتواند گویای یک نکته مهم باشد؛ به این معنی که جای خالی عواطف در رابطه شما و همسرتان احساس میشود. چاره این است که به دنبال بازسازی روابط عاطفی خود با همسرتان باشید. ظاهراً تلاشهایی که تاکنون داشتهاید، کافی نبوده و باید بیشتر به همسرتان توجه کنید.
۳ گام برای بازسازی روابط احساسیتان
توصیه میشود برای بازسازی روابط احساسی با همسرتان در اولین اقدام، زبان عشق همسر خود را شناسایی کنید؛ یعنی بفهمید او در چه زمانهایی و به چه نوع عواطفی احتیاج دارد.
در گام دوم ببینید چه تلاشهایی تاکنون انجام دادهاید که در این فرآیند موفق عمل نکردهاید. به عبارت دیگر، اشتباهات خود را شناسایی کنید.
سومین گام این است که در یک محیط به دور از سهمخواهی و مقصریابی، با همسر خود گفتوگو کنید تا فرآیند بازسازی عاطفی را با کمک هم انجام دهید. (جواد غفوری نسب - کارشناس و مشاور خانواده/خراسان)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت
شوهرت نباید اجازه چنین كاری را به زنی غریبه بدهد.
در مشكلات رابطه زناشویی تان به دنبال دشمن خارجی نگردید.
بهتر است مار درون آستینتان را دریابید !!!