آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی

مواد لازم برای تهیه پاستا کلم بروکلی: کلم بروکلی یک بوته لوبیا سبز پخته 200 گرم پاساتا یک بسته پنیر گودا 5 گرم مغز تخم آفتابگردان و هندوانه 50 گرم خیار شور 100 گرم مواد لازم برای سس: شوید 50 گرم لیمو ترش 2 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم روش تهیه پاستا کلم بروکلی : ابتدا پاستا را آبکش کرده تا سس زیادی به خودش نگیرد و برای زیبایی هرچه بهتر پاستا با دیگر مواد به یک شکل بریده می شود و بعد لوبیا سبز که بلانچ شده(آب که جوش بیاید مواد را داخل آن ریخته و آبکش می کنیم) را به پاستا اضافه کرده و بعد مغزها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و برای اینکه مواد پاستا به هم نچسبد بعد از آبکش کردن روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و بعد پنیر گودا و کلم بلانچ شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد آب لیمو ترش تازه را که ویتامین ث دارد را اضافه می کنیم و در آخر شوید وروغن زیتون را اضافه می کنیم
کد خبر: ۷۴۰۵۶۲
آموزش آشپزی / پاستا کلم بروکلی

منبع: شبکه استانی اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها