اربابان به زانو درآمده‌اند

عنوان بازی: Lords of the Fallen پلتفرم: PC، Xbox One، PS4 ناشر: City Interactive سازنده: City Interactive, Deck 13 سبک: نقش‌آفرینی امتیاز: 8
کد خبر: ۷۳۶۶۷۰
اربابان به زانو درآمده‌اند

عنوان بازی: Lords of the Fallen پلتفرم: PC، Xbox One، PS4 ناشر: City Interactive سازنده: City Interactive, Deck 13 سبک: نقش‌آفرینی امتیاز: 8

مدت‌ها بود بازی‌های ویدئویی تغییر نکرده و دیگر از آن عناوین سخت و چالش‌انگیز دهه‌های گذشته خبری نبود تا این‌که حدود شش سال پیش شرکت ژاپنی From Software این قانون نانوشته را تغییر داد و Demon Souls را منتشر کرد. پس از آن نوبت به دارک سولز 1 و 2 رسید. این سه عنوان ثابت کردند هنوز هم گیمرهای زیادی تشنه‌ چالش و بازی‌های سخت هستند و به نوعی آغازگر جنبشی شدند که خوشبختانه ماحصل آن بازی‌های جذاب و فوق‌العاده‌ بوده است. Lords of the Fallen عنوان جدیدی است که بتازگی منتشر شده و از معدود بازی‌هایی به شمار می‌رود که تا حد زیادی موفق شده همان فرمول طلایی سری بازی‌های Souls را پیاده‌سازی کند.

در این نوع بازی‌ها تعادل بین چالش جذاب و دلزدگی گیمر، مرزی ظریف است؛ همچنان که طراحی سیستم‌های غارتگری و برداشتن غنایم، پیشرفت کاراکتر و طراحی مراحل باید با دقت فراوانی انجام گیرد. بنابراین برای این‌که بازی به یک افتضاح تبدیل نشود، به تیمی ماهر و متخصص نیاز است. برای همین وقتی می‌بینیم برخلاف انتظار شرکت آلمانی Deck 13 که تا قبل از این هیچ چیزی از مهارت و خبرگی خود در ساخت بازی‌های نقش‌آفرینی پیچیده ارائه نکرده است، موفق شده عنوانی چنین گیرا پدید آورد، حق داریم کمی شگفت‌زده شویم.

برخلاف بسیاری از بازی‌های این سبک، در اینجا خبری از ساخت کاراکتر دلخواه نیست، در عوض هدایت یک مجرم بدنام به نام هارکین را به عهده می‌گیرید که از سوی استاد مرموزش کاسلو از زندان رهایی پیدا می‌کند. با راهنمایی کاسلو، هارکین راهی سفری مخاطره‌‌آمیز می‌شود تا سرزمینش را از گزند موجودات شیطانی که از بعد دیگر وارد این دنیا شده‌اند، حفظ کند. احتمالا این طور برداشت می‌کنید که با یک داستان فانتزی تیره و شخصیتی از همین جنس مواجه هستید، اما بازی در جزئیات ستودنی است. شخصیت‌پردازی هارکین، کاسلو و چند کاراکتر دیگر که در میان راه ملاقات می‌کنید عمیق‌تر از چیزی است که در برخورد اول متصور می‌شوید. حتی در بخش‌هایی از بازی خط داستانی، انتظارتان از الگوهای سبک را می‌شکند و مقصد نهایی به چیزی تبدیل می‌شود که کمتر کسی آن را پیش‌بینی می‌کند.

دنبال کردن داستان برخلاف بیشتر نقش‌آفرینی‌ها بسادگی انجام می‌گیرد و کات‌سین‌ها و دیالوگ‌های کوتاه تمام آنچه را باید بدانید در اختیارتان قرار می‌دهند. همچنین با خاطراتی که پیدا می‌کنید، می‌توانید به شناخت بیشتری از دنیا و شخصیت‌های بازی برسید. با تمام اینها کلیت داستان بازی بیشتر شبیه توجیهی برای مبارزه‌ هارکین با موجودات شیطانی می‌ماند، البته ناگفته نماند مبارزات همان بخشی است که بازی در آن می‌درخشد.

با این‌که چندان نمی‌توانید ظاهر کاراکتر را شخصی‌سازی کنید اما ابتدا کلاس خود را از بین سه مورد موجود انتخاب می‌کنید. برای مثال با انتخاب Warrior یک زره سنگین و سپر در اختیار خواهید گرفت که بیشتر حملات به شما را دفع می‌کند، در حالی که کلاس Rogue شما را به فردی فرز و چابک تبدیل می‌کند که به جای حملات مستقیم باید روی ضدحملات تمرکز کنید. فرقی ندارد یک تبر بزرگ سنگین را با دو دست بچرخانید یا دو خنجر به دست‌ها داشته باشید، به حرکت در آوردن سلاح‌ها در این بازی کاری است که به دقت و مراقبت زیاد نیاز دارد، زیرا بسیاری از دشمنان این توانایی را دارند بسادگی انیمیشن حمله‌ شما را متوقف کرده و آسیب زیادی به شما وارد کنند.

مبارزات در مقابل یک دشمن می‌تواند به نبردی طولانی تبدیل شود که به صبر و دقت نیاز دارد و خوشبختانه بازی همیشه بخوبی پاداش بردباری شما را می‌دهد. استفاده از جادو یکی از استانداردهای سبک نقش‌آفرینی به شمار می‌رود، اما در اینجا مخصوص به یک کلاس خاص نیست. هر چند کلاس Cleric را می‌توان متخصص استفاده از آن دانست، اما حتی اگر یک جنگجو با زرهی سنگین و شمشیری بزرگ باشید، باز هم جادوهایی وجود دارد که می‌توانید به نفع خود از آنها بهره ببرید. استفاده‌ مناسب و بموقع از افسون‌ها، تضمین‌کننده‌ بقای بیشتر شما در دنیای بازی و از سر راه برداشتن راحت‌تر دشمنان است. از طرفی این قضیه باعث شده در مواقعی بازی از آنچه قرار بود باشد، ساده‌تر به نظر برسد و بخصوص بیشترین آسیب به مبارزه با باس‌ها وارد شده است، طوری که تقریبا تمام آنها را با یک یا دو بار امتحان کردن می‌توان پشت سر گذاشت و هر مبارزه با آنها کمتر از ده دقیقه به طول می‌انجامد. شاید این قضیه از ایجاد حس ناامیدی ناشی از آزمون و خطاهای فراوان هنگام مبارزه با باس‌ها جلوگیری کند، اما از سوی دیگر گاهی آدم را دچار غرور می‌کند.

با این‌که طراحی سیستم‌های بازی بخوبی صورت گرفته اما بازی از لحاظ پولیش فنی با مشکلاتی همراه است، چنان که گاهی کرش می‌کند و بیشتر از ده دقیقه پیشبرد بازی را از دست می‌دهید یا افت فریم‌های بارز در آن رخ می‌دهد. در کنار اینها باگ‌هایی نیز در بازی دیده می‌شود. با تمام این اوصاف Lords of the Fallen عنوانی جدید از یک فرمول موفق است و اگر دوستدار بازی‌های سخت و بخصوص سه‌گانه‌ Souls هستید، تجربه‌ این عنوان را نباید از دست بدهید.

مجید رحمانی

ضمیمه کلیک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها