«خورشید کاروان» 24 ساله شد

نمایش «خورشید کاروان» که امسال بیست و چهارمین سال اجرای متوالی خود را پشت‌سر می‌گذارد، در شهرهای مختلف روی صحنه خواهد رفت.
کد خبر: ۷۳۳۱۷۸
«خورشید کاروان» 24 ساله شد

نمایش عاشورایی «خورشید کاروان» در بیست و چهارمین سال اجرای متوالی خود با پشتیبانی سازمان هنری رسانه‌ای اوج از چهاردهم آبان در بوشهر اجرای خود را آغاز می‌کند و تا بیست و‌سوم آبان روی صحنه خواهد رفت.

«خورشید کاروان» به واقعه پس از عاشورا می‌پردازد که تاکنون در سالیان متوالی اجراهای خود در شهرهای مختلف کشور و همچنین کشورهای انگلیس، هلند و امارات میزبان قریب به یک میلیون نفر از علاقه‌مندان اهل بیت (ع) بوده است.

این اثر بازنویسی مهدی متوسلی است که در بیست و چهارمین سال اجرای خود شاهد نقش‌آفرینی جلیل فرجاد، کرامت رودساز، اسدالله بابایی، انوش معظمی، محمد فراهانی و کارگردانی محمود فرهنگ و همچنین گروه همسرایی به سرپرستی محمد سراج است.

نمایش «خورشید کاروان» پس از اجرای بوشهر در یزد و زاهدان هم روی صحنه می‌رود و سرانجام همزمان با اربعین حسینی در تهران اجراهایی خواهد داشت. (تسنیم)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها