
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان طرح حمایت آمران به معروف و ناهیان از منکر را مورد بررسی قرار دادند.
وکلای ملت در جریان بررسی ماده 2 این طرح، بر روی واژه «واداشتن دیگران به معروف» و «بازداشتن از منکر» بحثهای مفصلی انجام دادند. در جریان این بررسیها، محمدرضاخباز معاون تقنینی معاونت پارلمانی رئیسجمهور با حضور در پشت تریبون طی سخنانی اظهار داشت: شاهد بودید که اخیرا چه اتفاقی در اصفهان رخ داد؛ واداشتن دیگران به معروف یک کار اجرایی است و آیا احتمال نمیدهید که باعث درگیری و ایجاد مشکل در جامعه شود؟
وی ادامه داد: اخیرا در یک شهر بحث اسیدپاشی بر روی خانمها شروع شده است. البته ما بدحجابی را تایید نمیکنیم اما رفتار بازدارندگی سبب میشود که فرد از انتفاع ساقط شود.
در ادامه میرهادی قرهسید رومیانی نیز سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز با قرار گرفتن پشت تریبون نسبت به این سخنان خباز واکنش نشان داد و گفت: اسیدپاشی که در اصفهان صورت گرفت یک توطئه علیه یک خانم محجبه بوده است بنابراین نباید خلط مبحث کنید.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است