جنجال یک پرسپولیسی در اتوبوس برای جدایی

جام جم ورزشی: گویا نیمکت نشینی دروازه بان برزیلی پرسپولیس در دیدار این تیم در جام حذفی، باعث شده کاسه صبرش لبریز شود و در جمع بازیکنان صحبت هایی را بر زبان بیاورد.
کد خبر: ۷۲۸۵۳۵
جنجال یک پرسپولیسی در اتوبوس برای جدایی

نیلسون کوره آ از نیمکت نشینی اش در دیدار با تیم کارگر بنه گز و در جام حذفی، کاملا ناراحت بود و این قضیه از صحبت های در گوشی او با بازیکنان نیمکت نشین تیم و چهره درهمش پیدا بود.

ناراحتی او از این قضیه به قدری بود که حتی بعد از بازی و با عصبانیت رختکن را ترک کرده سمت اتوبوس تیم رفته است.

اما ظاهرا جریان به همین جا ختم نشده و خبر رسیده که وی در اتوبوس و با صدای بلند می گفته که اگرتمایلی به حفظ او ندارند، برای نیم فصل دوم رضایت نامه اش را بدهند تا به تیم دیگری برود.

البته نیلسون قبل از این اتفاق هم ساز جدایی اش را کوک کرده بوده است.(آخرین خبر)

newsQrCode
برچسب ها: نیلسون پرسپولیس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها