مشکل سربازی ماهینی حل نشد

جام جم ورزشی: دیوان عدالت اداری درخواست ماهینی برای لغو شدن جلوگیری از فعالیت فوتبالی اش را رد کرد
کد خبر: ۷۲۱۶۸۴
مشکل سربازی ماهینی حل نشد

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری درباره رسیدگی به شکایت حسین ماهینی در دیوان عدالت اداری اظهار داشت: این فرد دادخواستی را در دیوان عدالت اداری تقدیم کرده و به تصمیم سازمان نظام وظیفه و فدراسیون فوتبال اعتراض کرده است.

علی اکبر بختیاری که با تسنیم صحب کرده، ادامه داد: ماهینی با این ادعا که این تصمیم‌، فعالیت فوتبالی او را مختل کرده است، شکایتی را مطرح کرده که طی آن دو خواست دارد؛ اول اینکه دستور موقت برای لغو این تصمیم صادر شود و دوم اینکه این تصمیم به طور کلی ملغی اعلام شود.

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری درباره تصمیم‌گیری شعبه رسیدگی‌کننده به این شکایت گفت: درباره بخش اول، شعبه رسیدگی‌کننده این درخواست راموجه ندانست و رأی موقت صادر نکرد و درباره درخواست دوم هم پرونده در شعبه مربوط مفتوح است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها