علی حسینی در گفتوگو با فارس گفت: خوراکیهایی مانند زرده تخممرغ، خورش فسنجان همراه گردوی فراوان، خورشت کرفس، مصرف پلو همراه زیره، چای زنجبیل، خرما، انجیر، سیر، برگ تازه اسفناج و جوجه آبپز برای درمان کمردرد توصیه میشود.
وی ادامه داد: همچنین مصرف عسل به صورت استعمال موضعی در نواحی که درد دارد و هم به صورت خوراکی در زمانی که فرد دچار کمردرد است، توصیه میشود. مصرف آبمیوههای انجیر، آلو، توت و مرکبات بخصوص لیموشیرین نیز برای تسکین کمردرد توصیه میشود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد