سردار یحیی شرفی فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی گفت: در پی کسب خبری مبنی بر یک مورد کودک آزاری در شهرستان ارومیه، مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: در ادامه مشخص گردید کودک پنج ساله توسط ناپدری معتادش چندین بار مورد ضرب و شتم قرار گرفته و از ناحیه پا و بینی به شدت مصدوم شده است.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی گفت: ناپدری معتاد و مادر این پسر پنج ساله به لحاظ گریز از چنگال قانون، کودک مذکور را به روستاهای اطراف برده و برخی اوقات به جهت پوشش دادن به بزه های اجتماعی از قبیل تهیه مواد و سایر جرائم به طور کاملا پنهانی در شهرستان ارومیه تردد داشته است.
وی افزود: محل مورد نظر در یک عمل غافلگیرانه پلیس با حضور اورژانس، مدیریت مرکز بحران و بهزیستی و با اخذ مجوز قضایی مورد بازرسی قرار گرفته و کودک مصدوم از چنگال ناپدری و مادرش رهایی یافته و تحویل مددکاران بهزیستی «شیرخوارگاه مهر» گردید.
سردار شرفی گفت: در این راستا دو نفر دستگیر و متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.
وضعیت این کودک پنج ساله بعد از تحویل به شیرخوارگاه و بازدید مددکاران و پزشکان این مرکز رضایت بخش گزارش شده است.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید