استفاده داعش از تونل‌های صدام برای پیشروی

تلفات روز گذشته داعش در منطقه سنجار به مرز 300 کشته رسید اما در جبهه دیگر، منابع خبری از به کارگیری تونل های دوران رییس جمهور معدوم عراق برای نزدیک شدن به بغداد توسط این گروه تروریستی خبر می دهند.
کد خبر: ۷۰۲۷۲۱
استفاده داعش از تونل‌های صدام برای پیشروی

مرکز اطلاع رسانی ملی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای هوایی ارتش بعد از ظهر روز سه‌شنبه تجمع‌های اعضای داعش در منطقه سنجار (120 کیلومتری غرب موصل) را هدف قرار دادند که بر اثر آن 282 تن از اعضای داعش کشته و زخمی شدند.

در همین حال مسئولان عراقی اعلام کردند که در حملات هوایی جنگنده‌های دولتی و در جریان درگیری‌ها 203 تروریست در دو استان نینوا و دیالی به هلاکت رسیده و 152 تن دیگر از اعضای داعش زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر، تروریست‌های داعش در عراق استفاده از تونل‌های محرمانه که صدام آن‌ها را ایجاد کرده بود آغاز کردند تا به بغداد نزدیک شوند.

اعضای سازمان اطلاعات و نیروهای امنیتی عراق نسبت به حمله داعش به مناطق روستایی نزدیک به جنوب بغداد اظهار نگرانی کرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اعضای داعش استفاده از تونل‌های مخفی ایجاد شده در دوره صدام را آغاز کرده‌اند تا به بغداد نزدیک شده و اطلاعاتی در خصوص این مناطق کسب کنند.

در همین حال مروان شحادة، کارشناس امور گروه‌های مسلح در مصاحبه با رادیو سوا اعلام کرد: گروه داعش در چندین مرتبه از تصمیم خود برای ورود به بغداد از چهار محور خبر داده است. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها